2019. május 20., hétfő, Bernát, Felícia napja

Címke: világbajnokság

507 cikk 1/51 oldal

Kihúzták a talajt a lábuk alól

Fáradtsággal vegyes csalódottsággal bandukoltak ki az öltözőből a férfi-kézilabdaválogatott tagjai a Norvégia ellen elszenvedett 35-26-os vereség után.

Kezdődhet az újratervezés

Az elemzés hosszú heteit, hónapjait nem lehet megspórolni, de már most tisztán látszik, hogy nem a skandináv csapatok ellen elmaradt bravúrokon múlott.

Nem lett igaza Wislandernek

Egyiptom hét góllal, 30-23-ra legyőzte Tunéziát, a magyar válogatott viszont a kritikus ötgólosnál nagyobb, 35-26-os vereséget szenvedett Norvégia ellen.

Norvég mintás végjáték

Akár még a csoportelső Dánia is lecsúszhat az első két helyről, ha nagy gólkülönbséggel kikap Svédországtól, és Norvégia biztosan nyer a magyar válogatott ellen.

Legyőzték Tunéziát a magyar fiúk

Az eredmény azt jelenti, hogy a magyaroknak továbbra is jó esélyük van helyosztót játszani a torna ötödik vagy hetedik pozíciójáért.

Az elégedett vert sereg

Az ezer sebből vérző, sérülésekkel sújtott magyar válogatott elérte a célját szombat este Dánia ellen. Ugyan vereséget szenvedett, de csak szűken, három góllal kapott ki 25-22-re.

Módosult a magyar válogatott programja

Egy helyen módosult a magyar férfi kézilabda-válogatott előzetesen kiadott középdöntős programja a német-dán közös rendezésű világbajnokságon.
507 cikk 1/51 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.