2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: világbajnoki selejtező

28 cikk 1/3 oldal

Katartikus győzelem élteti a reményt

A magyar férfi-kosárlabdaválogatott vasárnap hosszabbítás után 91-86-ra legyőzte Hollandiát a világbajnoki selejtezőben, így továbbra is van reménye a továbbjutásra.

Az akarat most nem volt elég

Példásan küzdött, de nem játszott jól a magyar férfi-kosárlabdaválogatott a soros világbajnoki selejtezőjén, és így 74-69-re kikapott Horvátországban.

Majdnem meglett a skalp

Szokásához híven nagyot harcolt, de végül kikapott a magyar férfi-kosárlabdaválogatott az Olaszország elleni, debreceni világbajnoki selejtezőn.

Kiizzadt fontos győzelem

Ha fogcsikorgatva, nem jó játékkal is, de 81-65-re győzött a magyar férfi-kosárlabdaválogatott Koszovóban világbajnoki selejtezőjén.

Nem érez elégtételt a kapitány

Kisebb csodaként éli meg a Szlovénia elleni továbbjutást a férfikézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Ljubomir Vranjes.

Fantasztikus feltámadás

Melyik az a csapat, amelyik a hatvan játékpercből huszonhatot emberhátrányban játszik, elveszíti mindkét beállóját, a szünetben vesztésre áll, de a végén öt góllal legyőzi idegenben az ellenfelét?

Ötgólos magyar siker Szlovéniában

A magyar férfi kézilabda-válogatott 29-24-re legyőzte Szlovénia csapatát az olimpiai kvalifikációs világbajnokság selejtezőjének szombat esti első mérkőzésén, Koperben.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.