2019. április 18., csütörtök, Andrea, Lima napja

Címke: világbajnoki cím

6 cikk 1/1 oldal

Robog a Nole-expressz

Novak „Nole” Djokovics, a férfi-tenisz-világranglista éllovasa öles léptekkel halad Londonban pályafutása hatodik ATP-világbajnoki címe felé.

Világbajnoki címet nyert a Kreinbacher a Champagne és Pezsgő Világbajnokságon

A nem hagyományos szőlőfajtákból készült brut pezsgők világbajnoki címét nyerte el a somlói Kreinbacher Birtok Prestige Brut Magnum 2013 pezsgője a Champagne és Pezsgő Világbajnokság (CSWWC) londoni díjátadóján, a borászat emellett megkapta a legjobb magyar pezsgőnek járó elismerést is.

Újabb magyar világbajnoki cím evezésben

Juhász Adrián és Pétervári-Molnár Bendegúz aranyérmet szerzett kétpárevezősben a nemzetközi szövetség (FISA) hivatalos versenyeként számon tartott tengeri evezős-világbajnokságon, a franciaországi Thonon-les-Bains-ben.

Nico Rosberg újabb meccslabdája

A német pilótának most van először a saját kezében a sorsa: ha vasárnap győz a Brazil Nagydíjon, akkor a pódiumon már világbajnokként pezsgőzhet.

Rosberg mindent vinne

Nico Rosberg igyekszik elhessegetni magától a gondolatot, amire lépten-nyomon emlékeztetik, és bizony nem könnyű szabadulni tőle: a hét végén világbajnok lehet.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.