2023. december 5., kedd, Vilma napja

Címke: VIII. kerület

28 cikk 1/3 oldal

Strand- és gyógyfürdő épülhet Józsefvárosban

Minden évszakban nyitva tartó, fedett medencékkel is rendelkező strand- és gyógyfürdő épülhet Budapest VIII. kerületében, a volt józsefvárosi pályaudvar területén.

Feltárul a Corvin Áruház békebeli homlokzata

A Corvin Áruház rekonstrukciójával párhuzamosan a Blaha Lujza tér és környéke is megújul, a fővárosi költségvetésben 1,8 milliárd forintot különítettek el a célra.

Szombaton lesz a lelki egészség éjszakája

Ismét megrendezik a lelki egészség éjszakája programot. A szombati rendezvény keretében az érdeklődők előadásokon, workshopokon, kerekasztal-beszélgetéseken mélyíthetik el ismereteiket, kaphatnak új információkat a lélekgyógyászat, az egészségmegőrzés területén.

Szörnyethalt a hatodik emeletről kiesett kislány

Gondatlanságból elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást egy ember ellen a VIII. kerületi társasházból szombat reggel kizuhant gyermek halálával kapcsolatban.

„Négyévesen is borotvált az anyukám”

Este tizenegy volt, a közeli éjjel-nappali Nemzeti Dohánybolt előtt két gyerek ácsorgott, az egyik egy mopsz pórázát fogta. A gyerekek némán néztek maguk elé, a mopsz röfögött.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.