2019. december 13., péntek, Luca, Otília napja

Címke: vidi

29 cikk 1/3 oldal

Csalóka az FTC lépéselőnye

A mérkőzésen két sérülés is történt, mindkettő FTC-játékos kárára. Kovács István Lovrencsics Gergő bokájára csúszott rá, Vinícius pedig Varga Rolandot rúgta fejbe.

Fradi, Vidi – meg a többiek

A labdarúgó NB I 16. fordulójában jobbára papírforma-eredmények születtek, így aztán szép lassan kezd kétcsapatos versenyfutásra korlátozódni a küzdelem az aranyéremért.

Miért ne álmodnának még?

A mérkőzést követően valamennyi magyar játékos a komoly esély elszalasztása felett kesergett, ugyanakkor egyikük sem fogta a borzalmas körülményekre a vereséget.

Előzött a Mol Vidi a tabellán

Araszol felfelé a Mol Vidi FC, már a második a labdarúgó NB I tabelláján. Sikeresen menekül a kieséstől a Diósgyőr, a Haladás viszont egyre távolabb kerül a bennmaradást jelentő helyektől.

Saját kezükben a sorsuk

A szó klasszikus értelmében Kovácsiknak nem volt védenivalója: a Vidi kapujára nem ment lövés a PAOK elleni 1-0-ra megnyert Európa-liga-csoportmérkőzésen.

Bejelentkeztek a tavaszra

A görög PAOK feletti 1-0-s siker azt jelenti, hogy a Vidi a második helyre ugrott az L csoportban, és egy győzelemre van szüksége a biztos továbbjutáshoz.

A versenyben maradás a tét

A magyar bajnok két vereséggel kezdte a labdarúgó Európa-liga csoportkörét, s ahhoz, hogy versenyben maradjon, csütörtökön (21.00, tv: Sport 1) nem kaphat ki a görög PAOK vendégeként.

Konokul, de pont nélkül

A neheze azonban eztán következik, és nemcsak a labdarúgó Európa-ligában – legközelebb három hét múlva Szalonikiben, a PAOK vendégeként –, hanem itthon is.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.