2024. április 20., szombat, Tivadar napja

Címke: Vida Ildikó

6 cikk 1/1 oldal

Távoztak Simicska emberei

A személyi váltások oka egyértelműen az, hogy Simicska Lajos úgy döntött, minden érdekeltségét eladja Nyerges Zsoltnak.

Új eljárás Bunge-ügyben: semmi nem bizonyított

Kiderülhet, hogy nem volt igaz a 2014-es amerikai kitiltási botrány alapját képező korrupciós ügy. A Fővárosi Ítélőtábla hatályon kívül helyezte az ítéletet

Börtönt kérnek a vádlottra

Letöltendő börtönt kér a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség az amerikai kitiltási botrányt kiváltó Bunge-ügy egyetlen vádlottjára – tudta meg a Magyar Idők.

Vida Ildikó lett a Közgép új elnöke

Vida Ildikó került a Közgép Zrt. elnöki székébe, a cég új vezérigazgatója pedig Kinde Kálmán lett, miután leköszönt tisztségéről hétfőn Nyerges Zsolt a Közgép Zrt. igazgatóságának elnöke és Németh Miklós, a társaság vezérigazgatója – közölte az építőipari cég az MTI-vel.

Bíróság elé áll a kitiltási botrány főszereplője

„Vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés” vádjával ma reggel áll a Fővárosi Törvényszék elé az a férfi, aki 2014 májusában egy találkozón azt állította az amerikai étolajgyártó Bunge Zrt. lobbistájának: kétmilliárd forintért eléri hivatalos személyeknél, hogy az étolaj áfája 27-ről 5 százalékra csökkenjen.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.