2024. június 18., kedd, Arnold, Levente napja

Címke: victor ponta

45 cikk 1/5 oldal

Székely zászlót kapott ajándékba Johannis

Székely zászlót kapott, román nemzeti lobogót adott ajándékba Klaus Johannis román elnök Csíkszeredában, ahol találkozott a két magyarlakta megye, Hargita és Kovászna helyi önkormányzatának vezetőivel.

Belharcok a román kormányban

„Osztályfőnöki óra” kezdődik mától a román kormánytagok számára, miután befejeződött a kabinet túlnyomó részét delegáló szociál­demokraták belső vizsgálata.

Romániában is foglalkoznának a külföldi egyetemekkel

Victor Ponta volt román kormányfő nagyon jónak és helyesnek tartja a külföldi egyetemek működési feltételeit szigorító magyar törvénykezdeményezést, kidolgoz egy ugyanilyen javaslatot.

Ponta a román miniszterelnököt és a koalíciós vezetőket bírálta

Victor Ponta volt román kormányfő a szociálliberális kormánykoalíció vezetőit és Sorin Grindeanu miniszterelnököt bírálta egy hétfő esti tévéinterjúban a büntetőjogot módosító, nagyszabású tüntetéssorozatot kiváltó sürgősségi kormányrendelet elfogadása miatt.

Ponta: Romániának szüksége van egy nacionalista pártra

Victor Ponta szerint Romániának szüksége van egy nacionalista politikai alakulatra, de ő maga nem akar belépni a Bogdan Diaconu vezette Egységes Románia Pártba (PRU) – jelentette csütörtökön a Maszol.ro hírportál a volt szociáldemokrata kormányfő egyik televíziós nyilatkozatát ismertetve.
45 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.