2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: vesztes

7 cikk 1/1 oldal

Haldoklik a román sertéspiac

A járvány miatt már több mint 60 ezer példányt pusztítottak el a hatóságok, emiatt az év második felében jelentősen megnőhet a román húsimport.

Soros elismerte, hogy vesztésre áll

A milliárdos tőzsde­spekuláns szerint az Orbán Viktor által képviselt illiberális állam meggyőzőbbnek tűnik az emberek számára.

Már nem szerencsés vesztes

Marco Cecchinato áprilisban a selejtezőből szerencsés vesztesként jutott a budapesti ATP-verseny főtáblájára, kedden legyőzte Novak Djokovicot a Roland Garros negyeddöntőjében.

Nyertes lázadó, vesztes labancok

Orbán Viktor a nyilatkozatával első kormányfőként állt ki Donald Trump mellett, és az európai jobboldali mozgalmak egységesen inspirációként tekintenek a magyar miniszterelnökre.

Trump új iowai jelölőgyűlést követel

Kiszállt az amerikai republikánus párti elnökjelölt-aspiránsok versenyéből Rand Paul, Kentucky szenátora, aki szerdán bejelentette, hogy befejezi a küzdelmet az elnökjelöltségért. Az egyik legesélyesebb republikánus jelöltaspiráns, Donald Trump viszont megismételtetné az iowai jelölőgyűlést.

Az ellenzék konzerválta vesztes pozícióját

Újra olyan kép rajzolódik ki, mintha a kormány és az ellenzék más ligába nevezett volna: a kormánypártok játsszák a tétmeccseket, a többiek pedig a lényegteleneket.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.