2023. március 20., hétfő, Klaudia napja

Címke: vesztegetés

70 cikk 1/7 oldal

Vesztegetési ügyeiben alkut kötött az Odebrecht a perui kormánnyal

Az Odebrecht brazil építőipari vállalat alkut kötött a perui kormánnyal vesztegetési ügyeiben: 15 év alatt 182 millió dollár büntetést fizet, és bizonyítékokat szolgáltat az inkriminált tisztségviselők lefizetéséről, cserében azért, hogy továbbra is vállalkozhat az országban – közölte a Reuters hírügynökséggel szombaton a megállapodást ismerő három, meg nem nevezett forrás.

Még sokáig el fog húzódni a titkosszolgák peres ügye

Egyelőre ülnökhiány miatt nincs kitűzve a Gyurcsány-kormány titkosszolgálati vezetői és Jakubinyi Róbert, az Egymásért, Egy-másért Alapítvány kulcsfigurájának százmilliós vesztegetési pere.

Vesztegetés elfogadása miatt két évet kapott egy orvos

Vesztegetés elfogadása miatt két év végrehajtandó börtönbüntetésre ítéltek első fokon egy orvost, aki 2009 és 2013 között a betegeitől olyan ellátásért kért pénzt, amelyet az egészségbiztosító egyébként finanszíroz – közölte a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-vel.

Nem marad vetélytársa a kínai államfőnek

Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítéltek tegnap Kínában egy volt pártvezetőt, aki saját maga ismerte be, hogy hagyta magát megvesztegetni.
70 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.