2019. május 20., hétfő, Bernát, Felícia napja

Címke: veszprém

307 cikk 1/31 oldal

Összefogás a balatoni régióval

Veszprém a balatoni régiót bevonva nyerte el a 2023-as Európa kulturális fővárosa címet. Mészáros Zoltán azt szeretné, ha a balatoni régió látványos fejlesztése megvalósulna.

A titokzatos második nap

A szervezők megfogalmazása szerint a több mint másfél évtizedes múltú VeszprémFest a világszínvonalú zenei produkciók vidéki végvára.

Egész napos programmal ünnepelnek Veszprémben

Egész napos programmal ünneplik ma Veszprémben az Európa Kulturális Főváros cím elnyerését, koncertekkel, kulturális és szórakoztató programokkal várnak mindenkit a belvárosban.

Szombaton ünnepli Veszprém az Európa Kulturális Fővárosa cím elnyerését

Egész napos programmal ünnepli Veszprém az Európa Kulturális Főváros cím elnyerését. Koncertekkel, kulturális és szórakoztató programokkal várnak mindenkit a belvárosban szombaton – tájékoztatta csütörtökön az MTI-t a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. igazgatója.

Újabb egymillió vendéget hozhatnak a fejlesztések

Egymillió vendéggel nőhet 2020 után hazánk négy kiemelt turisztikai térségének látogatottsága, ennek érdekében további 40 milliárd forint értékben valósulnak meg turisztikai programok.

Veszprém lehet Európa Kulturális Fővárosa 2023-ban

Veszprém pályázatát támogatja az Európa Kulturális Fővárosa 2023 címre a projekt független nemzetközi szakértői testülete, amelynek döntését pénteken jelentették be Budapesten.
307 cikk 1/31 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.