2023. november 30., csütörtök, András, Andor napja

Címke: veszélyeztetés

10 cikk 1/1 oldal

Radikális szakmai javaslatok a rossz fogak ellen

A felnőtteket a szakember azzal ösztönözné fogászati szűrésre és ezzel egészségesebb életvitelre, hogy különben önrészt kellene fizetniük az egyébként térítésmentes kezelésekért.

A népszerűség nagy átok a veszélyeztetett állatok számára

A népszerűség nagy átok bizonyos állatok, például az oroszlánok, elefántok és tigrisek számára, amelyek gyakran szerepelnek reklámokban vagy egy-egy márka arcaként és logóján, és így az emberek hajlamosak azt hinni, hogy sok él belőlük a vadonban és nem tartoznak a veszélyeztetett fajok közé - írták a kutatók a PLOS Biology című folyóiratban publikált tanulmányukban.

Drón csapódott egy közlekedő autóba

Betörte egy autó szélvédőjét egy irányíthatatlanná vált drón a főváros XI. kerületében – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon hétfőn.

Gyermekmenzákra szánt élelmiszert foglalt le a Nébih

Több ezer gyermeket veszélyeztethetett egy közétkeztetésért felelős cég, miután annak ceglédi főzőkonyháján kétszázötven kilogramm ismeretlen eredetű terméket talált a közelmúltban a Nébih.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.