2024. május 24., péntek, Eszter, Eliza napja

Címke: veszélyek

70 cikk 1/7 oldal

Migránshullám a brit szigetek felé

A BBC riportja szerint a bűnbandák nem figyelmeztetik a bevándorlókat az út veszélyeire, sőt a számítógépes játékokhoz hasonlítják a zord csatornán való átkelést.

A pirotechnikai termékek veszélyeire figyelmeztetnek

A rendőrség, a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat közös sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy petárdát magánszemély nem használhat még az ünnepi időszakban sem.

Szilveszterkor is óvjuk meg négylábú társainkat!

Tavaly a szilveszterkor szokásos petárdázások és tűzijátékok erőteljes hang- és fényhatásai miatt körülbelül ezer állat veszett el, s nagy részük soha nem került elő.

Egyre több a kibertámadás

Az adathalászat az egyik a legtrükkösebb támadási mód, mert pszichológiai manipulációs technikákra épül és akár észrevétlenül károsítja a megtámadottat.

Szókratész és az ellopott gyermekkor orvosi esete

Míg a kutatók szerint a közösségi média egyre több tinédzsert taszít depresszióba, a szülők azon pánikolnak, hogy az okostelefon korszaka elvonja a figyelmet a lényeges dolgoktól.

Túlélési technika

Valamit tennie kell Donald Trumpnak, hogy „viszonozza” Kim Dzsongunnak az amerikai függetlenség napjára szánt ajándékát, az interkontinentális rakétatesztet.
70 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.