2024. június 22., szombat, Paulina napja

Címke: Veronai baleset

12 cikk 1/2 oldal

Jobban vannak a veronai baleset súlyos sérültjei

Reagál a külső ingerekre, ha beszélnek hozzá, a fejét mozdítja a veronai buszbaleset sérültjei közül utolsóként, pénteken hazaszállított, súlyos koponyasérüléssel ápolt beteg.

Sikeresen megműtötték a veronai sérülteket

A Honvédkórházban kezelik tovább azt a súlyosan megégett férfit, aki heteken át kómában volt a veronai kórházban, és a múlt héten ébresztették fel.

Jövő héten hozhatják haza a kómából felébresztett veronai sérültet

Pénteken egyeztetnek az egyik Veronában ápolt sérült hazaszállításáról; ő az a 30 év körüli férfi, akit kedden felébresztettek a kómából – erről Tamás Róbert, az MH Egészségügyi Központ-Honvédkórház orvosigazgatója beszélt szerdán újságíróknak.

A veronai buszbaleset sokkhatása alatt az ország

Nemzeti gyásznap volt hétfőn az országban a veronai buszbalesetben elhunyt áldozatok emlékére. A sítábor körülményei kapcsán elindított Emmi-vizsgálat lezárult.

Szijjártó: hétfőn hazaszállítják az egyik válságos állapotú sérültet

A veronai buszbaleset három válságos sérültje tartózkodik még Olaszországban, egyiküket hétfőn Magyarországra szállítják, a repülőgép délelőtt indult Ferihegyre – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Moszkvában, a Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel közösen tartott sajtóértekezletén.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.