2024. május 18., szombat, Erik, Alexandra napja

Címke: Veresegyház

12 cikk 1/2 oldal

Holman Magdolna: Az ÁSZ csak azt kéri számon, amit a törvények előírnak

Az Állami Számvevőszék csak a törvényben foglaltakat kéri számon - jelentette ki az ECHO TV Napi aktuális Holman Magdolna a szervezet főtitkára. Azt is mondta, Veresegyház esetében nem a meghiúsult medvevásárlás miatt kezdeményezték az állami támogatások felfüggesztését, hanem azért, mert több esetben hiányoztak a teljesítésigazolások illetve nem tartottak be összeférhetetlenségi szabályokat sem.

Paks II: kiírták az egyik legfontosabb tendert

A Magyar Idők úgy tudja, hogy a szentpétervári Szilovije Masini 970 millió eurós ajánlatot tett, míg a GE Hungary Kft. ennél jóval alacsonyabb, 820 millió eurós végösszeggel pályázott.

Iskolai bántalmazás: nem volt belső vizsgálat

Nem vizsgálta ki az iskolai gyermekbántalmazást, helyette eltanácsolta a veresegyházi kisdiákot az igazgató – közölte tegnap az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala.

Autó alá szorult és meghalt egy férfi Veresegyházon

Meghalt az a férfi, aki hétfőn – eddig tisztázatlan körülmények között – autó alá szorult Veresegyházon – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Gimnázium épül Veresegyházon

Hamarosan megkezdődik és jövő szeptemberig be is fejeződik Veresegyház első gimnáziumának építése, a kivitelezés költségeit fele-fele arányban az önkormányzat és a váci egyházmegye viseli – közölte a Pest megyei település polgármestere az MTI-vel.

Felszentelték a veresegyházi Szentlélek-templomot

Felszentelte az újonnan épült veresegyházi Szentlélek-templomot szombaton Beer Miklós, a Váci Egyházmegye püspöke; az építkezés bruttó 1,2 milliárd forintos költségeit az önkormányzat viselte.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.