2022. december 5., hétfő, Vilma napja

Címke: vendéglő

9 cikk 1/1 oldal

Készül az őszi kampány

A turisztikai kampányok azt mutatják be, hogy hazánk egy négy évszakos úti cél, ahol az esztendő minden időszakában érdemes hosszabb-rövidebb, élménydús utazásra indulni.

Idén is megtartják a torkos csütörtököt

Országosan szervezett akció helyett az idén egyéni szervezésben több turisztikai régió és vidéki település, illetve a főváros egyes éttermei is meghirdették holnapra a hagyományos torkos csütörtököt.

A pájsli

Itt ez a pájsli, vagyis hát a szalontüdő, vagy savanyú tüdő, ahogy még nevezték régen, amikor ilyesmiket is lehetett früstökölni a vendéglőkben.

Újra jöhet az élőzene a vendéglőkben

Jövőre egyszerűsödik az adminisztráció és csökken a szerzői jogdíj mértéke a vendéglátóiparban az élőzenei forrásból szolgáltatott háttérzene esetében – közölte az Artisjus.

Romlott ételt adtak egy autópálya-étteremben

Jellemző problémának számított a vizsgált egységekben, hogy lejárt minőségmegőrzési idejű élelmiszereket tároltak, valamint számos terméknél nem tudták igazolni azok eredetét.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.