2024. július 24., szerda, Kinga, Kincső napja

Címke: Vendégház

6 cikk 1/1 oldal

Újabb csúcsot dönt idén a vendégforgalom

A belföldi úti célok közül Siófok, Hajdúszoboszló és Budapest tündökölt, míg a külföldiek közül Zakopane, Vir és Crikvenica vitte a prímet.

Speciális vendégházat épít a Miskolci Autista Alapítvány

Speciális tíz férőhelyes vendégházat épít a Miskolci Autista Alapítvány a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szakáldon, az intézmény különleges programokkal várja ősztől a fogyatékkal élő, illetve a többségi társadalomhoz tartozó látogatókat - közölte az alapítvány az MTI-vel kedden.

Gazdagítanák az őszi szezont a borhotelek

Időszerű, hogy a Balatonnál is kiépüljön az üdülőrégió építészeti értékeit is gazdagító borhotel- és vendégházhálózat – jelentette ki a Siófoki Szakképző Centrum főigazgatója.

Már ezer falusi szálláshely kapott védjegyet

A jánkmajtisi Bíró Vendégház kapta meg az ezredik falusi szálláshely nemzeti tanúsító védjegyet – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium. A tárca és a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ) által közösen működtetett minősítés annak a nemzeti tanúsító védjegyrendszernek a része, amelyet 2010-ben vezetett be a minisztérium.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.