2024. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: vélemény

84 cikk 1/9 oldal

Háttérkép: Hitler és Sztálin álmodni sem mert volna ilyen szuperstruktúráról

A média és a vélemény hatalma. Sem Adolf Hitlernek, sem pedig Joszif Visszarionovics Sztálinnak nem állt rendelkezésére olyan véleményformáló hatalom, olyan cenzúra és olyan, a narratívákat meghatározó rendszer, ami napjainkban Mark Zuckerberg rendelkezésére áll, aki valójában egy olyan figura, akit „odatettek” – hangzott el a Háttérkép legutóbbi adásában. Bogár László, Boros Imre és Bayer Zsolt folytatta a pénz és a hatalom összefüggéseinek elemzését. Ezúttal a világértelmezési narratívák és a bérek oldaláról vették a témát szemügyre.

Nézőpont Csoport: Orbán Viktor európai vezetővé vált

Orbán Viktor magyar miniszterelnök európai vezetővé vált, sokkal többen figyelnek a véleményére, sokkal nagyobb a befolyása, mint amit a magyar lakossági arány biztosítana az európai politikában – mondta Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport vezetője vasárnap az M1 aktuális csatornán.

A baloldal végtelen gőgje

Akárcsak Szakács Árpád, Békés Márton is a magánvéleményét mondta el, mégis kitört a ribillió, hogy a kormány le akarja cserélni az egész kortárs irodalmat, művészetet, kultúrát.

Kihúzom magam: magyar vagyok

Nem tudom, hogy a magyarságukat szégyellőknek kik előtt kell pironkodniuk, de én még nem találkoztam olyan külföldivel, aki lekezelően beszélt volna rólunk.

Oroszország és Amerika egy kalap alatt

A ma kezdődő labdarúgó-világbajnokság kapcsán a következő bő egy hónap során a nemzetközi közvélemény kiemelt figyelmet szentel majd Oroszországnak.
84 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.