2020. február 17., hétfő, Donát napja

Címke: védelmi rendszer

14 cikk 1/2 oldal

Újabb rakétakísérletet hajt végre az USA Alaszkán

Újabb rakétakísérletet hajt végre az Egyesült Államok várhatón a jövő héttől Alaszkán, hogy tesztelje a THAAD rakétavédelmi rendszernek az észak-koreai fenyegetésekkel szembeni védelmét – közölte vasárnap az amerikai parti őrség.

Tusk: történelmi lépés az unió védelmi dimenziójának megerősítése

Történelmi lépés az Európai Unió védelmi dimenziójának erősítése, amelyről az uniós állam- és kormányfők csütörtöki csúcstalálkozóján döntés született – jelentette ki Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke a brüsszeli ülés első szakaszát lezáró sajtótájékoztatón.

Épül a területvédelmi tartalékos rendszer

Megkezdődött a Magyar Honvédség önkéntes tartalékos rendszerének újjáépítése. Az ország összes járásában felálló századok parancsnokainak többségét már kiválasztották – mondta el a Magyar Honvédség Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnokság vezetője az MTI-nek adott interjújában.

Putyin is a kibertámadásokkal foglalkozik

Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn Pekingben felszólította a nemzetközi közösséget, hogy „komoly politikai szinten” vitassa meg a kiberbiztonság problémáját.

Szanyi szerint Trumpnak igaza volt

A szocialista EP-képviselő szerint háború és béke ügyében, katonai kérdésekben gyakorlatilag az Európai Unió mint olyan nem is létezik.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.