2020. július 14., kedd, Örs, Stella napja

Címke: vecsés

11 cikk 1/2 oldal

Belharcok osztják meg a szélsőjobb táborát

Tyirityán Zsolt: a vecsési zászlóbontó sikeres volt, az eseményen közel ezren jelentek meg, és a történtek ellenére mennek tovább az általuk meghirdetett úton.

Szélsőjáték

A különutas Jobbik-alelnök, Toroczkai rokonszenvezik a vecsési mozgalommal, az általa létrehozott Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom mégsem volt ott Vecsésen.

Erőt mutatnának a radikálisok

Volt Jobbik-tagok is szerepelnek a liberalizmusellenes, „etnikai önvédő” új szélsőjobboldali mozgalom alapítói között. A szervezet egyelőre nem kíván párttá alakulni.

Vadkender-ültetvényt találtak Vecsésen

Vadkender-ültetvényt találtak a rendőrök a Pest megyei Vecsésen; a police.hu csütörtök hajnali beszámolója szerint egy 50 éves helyi férfit őrizetbe vettek az ügyben.

Jobbikos ultimátum Vonának

A Jobbik vámosmikolai elnöke ultimátumot adott Vona Gábornak, szerinte vagy a tagság és a szervezeti vezetők lecserélése, vagy a párt vezetésének bukása jelenthet megoldást.

Botrányt okozott a Jobbikban a hanukalevél

Úgy tűnik, a Jobbikban nem mindenki ért egyet az elnök gesztusával, amit a főrabbi után a párt vecsési szervezete is visszautasított.

Több mint 2,5 tonna élelmiszert foglalt le a Nébih Vecsésen

Több mint 2,5 tonna lejárt, jelöletlen és ismeretlen eredetű élelmiszer megsemmisítését rendelte el a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), a csomagolással is foglalkozó vecsési hűtőházat üzemeltető vállalkozás milliós nagyságrendű bírságra számíthat – közölte a hivatal pénteken.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.