2023. szeptember 28., csütörtök, Vencel napja

Címke: vdszsz

12 cikk 1/2 oldal

A nábob visszatért

Ha a feljelentéscsomagnak (ami miatt távoznia kellett) csak a fele igaz, Gaskóra hosszú tömlöcévek várnának – talán várnak is, hiszen ügyében/ügyeiben még tart a rendőri eljárás.

MÁV: a szakszervezet felfüggeszti a sztrájkot az utasellátónál

Felfüggeszti a MÁV-Start Zrt. Utasellátó Központját érintő sztrájkot a szakszervezet; a munkáltató és az érdekképviselet közötti egyeztetések a MÁV Zrt. irányítása mellett folytatódnak – közölte a MÁV Zrt. szerdán az MTI-vel.

MÁV: délig minden kocsi elindult a nemzetközi vonatokon

Délig valamennyi nemzetközi vonat a tervezett kocsiszámmal indult, az étkező, háló vagy fekvőhelyes kocsi-szolgáltatást a MÁV-Start mindegyiknél biztosította, az Utasellátó Központ munkatársai felvették a munkát – közölte a MÁV kedden délelőtt az MTI-vel.

Visszatéríti a MÁV-Start a keddi sztrájk miatt meghiúsuló utazások árát

Augusztus 29-én 8 órától 23 óráig sztrájkot hirdetett a VDSzSz Szolidaritás vasutas szakszervezet a MÁV-Start Utasellátó Központjánál, ezért a vasúttársaság nem biztos, hogy el tudja indítani az összes étkező, háló vagy fekvőhelyes kocsit – közölte a MÁV Magyar Államvasutak Zrt. sajtóügyeletese kedden reggel az MTI-vel.

VDSZSZ: visszatérés számos feltétellel

Több feltételt is szab a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) Szolidaritás, hogy visszatérjen a Liga szakszervezetekbe.

Gaskó nélkül már békül a VDSZSZ a Ligával

A Gaskó István bukásában jelentős szerepet játszó Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) Szolidaritás újra tagja szeretne lenni a Liga szakszervezeti konföderációnak.

Gaskó lemondott

Információnk szerint Gaskó István lemondott a Liga szakszervezetek elnöki tisztségéről a konföderáció elnökségi ülésén.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.