2024. április 19., péntek, Emma napja

Címke: vb selejtezők

31 cikk 1/4 oldal

Kontinentális kenguruugrással Oroszországba

Hajnalban az is eldőlt, hogy mivel Peru 2-0-ra legyőzte Új-Zélandot, 2-0-ás összesítéssel a dél-amerikaiak jutottak ki az oroszországi labdarúgó világbajnokságra.

Sergio Agüero bordája is sújtja Argentínát

Talán már unja az olvasó, hogy minden, a dél-amerikai csoporttal foglalkozó írásunkat az argentin válogatott sanyarú helyzetével kezdjük, de mit csináljunk, ha a kétszeres világbajnok 1970 óta most először ismét távol maradhat a labdarúgó-vb-től? Márpedig ha a ma éjjel – egészen pontosan péntek hajnali fél kettőkor – kezdődő, Peru elleni mérkőzést elveszítik, jó eséllyel kiesnek. De még a döntetlen is legfeljebb a pótselejtezőre elegendő. Eközben néhány ezer kilométerrel arrébb Szíria Ausztráliát fogadja. Hogy hol? Malajziában. Ugyanis egyetlen más ország sem volt hajlandó vendégül látni az Aszad-rezsim válogatottját...

Elválik az ocsú a búzától

Az előttünk álló napokban – a hátralévő két fordulóban – eldől, melyik kilenc ország jut tovább Európából egyenes ágon az oroszországi labdarúgó-világbajnokságra.

Messiék egyre szánalmasabb kötéltánca

A Venezuela elleni 1-1-es döntetlennel Argentína továbbra is csak az ötödik a labdarúgó-világbajnoki selejtezők dél-amerikai csoportjában.

Kevés a száz százalék is

Tovább robog a német labdarúgó-válogatott a vb-selejtezőben, a címvédő a C csoport 8. fordulójában hétfő éjjel a norvégokat ütötte ki 6-0-ra.

Eddig 400 millió forintot hoztak a vb-selejtezők

A magyar labdarúgó-válogatott eddigi négy hazai világbajnoki selejtezője után a jegybevételekből mintegy 400 millió forintra tett szert a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Foci-vb selejtezők: Német és angol siker idegenben

A vb-címvédő német, valamint az angol válogatott is idegenben győzött a jövő évi, oroszországi labdarúgó-világbajnokság európai selejtezősorozatának pénteki játéknapján.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.