2024. április 25., csütörtök, Márk napja

Címke: vb-selejtező

97 cikk 1/10 oldal

A csapat egysége lehet a nyerő

A női kosárlabda-válogatott a múlt héten kijutott az EB-re, most a férfiak következnek, akik ma (18.00, M4 Sport) Eszéken Horvátország ellen játszanak VB-selejtezőt.

Hanga Ádám nélkül selejtezünk

Hanga Ádám esetében ismét feltehető a szokásos kérdés: jön, illetve jöhet-e a hónap végén a válogatott világbajnoki selejtezőire? Úgy tűnik, hogy nem.

Ma újabb bravúr kellene

Hollandiában aratott győzelmével a magyar férfi-kosárlabda válogatottnak esélye maradt a kijutásra a jövő évi vb-re. Hétfő este az olaszok következnek.

Megadták magukat a holland Oroszlánok

Sikerült a bravúr: a válogatott győzött Hollandiában, és életben maradtak a továbbjutási reményei a vb-selejtezőcsoportban.

Papírforma vb-selejtezők

Tegnap véget értek a labdarúgó női vb-selejtezői, és az utolsó fordulóban a magyar válogatott 2-0-s vereséget szenvedve az ötös csoport negyedik helyén végzett.

Papírforma, tisztes vereség

Benke Szilárd egy-egy megmozdulása kiérdemelte a tapsot, de megszorítani nem sikerült Litvániát – és ezt el sem lehet várni a magyar férfi kosárlabda-válogatottól.

Élmény lesz a folytatás

Bár férfi kosarasainknak vasárnap 20 órakor lesz még egy selejtezője, de annak eredményétől függetlenül továbbjutottak a világbajnoki selejtezők második körébe.

A neheze még hátravan

Ljubomir Vranjes csapata szombaton varázslatos játékkal győzte le a vb-bronzérmest a saját hazájában, és szerzett jelentős előnyt a vb-selejtező veszprémi visszavágójára.
97 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.