2023. március 28., kedd, Gedeon, Johanna napja

Címke: vasárnap

77 cikk 1/8 oldal

Földrengés rázta meg Irán nyugati részét

Közepes, 6,4-es erősségű földrengés rázta meg vasárnap Irán nyugati részét, halálos áldozatokról egyelőre nincs hír – közölték a helyi hatóságok.

Enyhe, de esős-szeles vasárnap várható

A meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 21 és 26 fok között alakul, északon lehet néhány fokkal hűvösebb.

Az időnkkel szórakoznak

Tetszik, nem tetszik, most vasárnap hajnalban is át kell majd állítanunk az órákat (ezúttal eggyel visszafelé), sőt 2021-ig biztosan marad ez az átállítgatósdi.

Vasárnapig tart az Erdők hete programsorozat

Szórakoztató, erdészeti ismeretterjesztő programsorozattal várják országszerte 60 helyszínen a gyermekeket a XXII. Erdők hetén, október 1. és 7. között – mondta el Elmer Tamás, az Országos Erdészeti Egyesület (OEE) projektfelelőse.

Mérföldkőhöz érkezik vasárnap a magyar e-sport

Vasárnap mérföldkőhöz érkezik a magyarországi e-sport: az új FIFA 19 verzió megjelenésével szinte egy időben megrendezik az első hivatalos hazai versenyt, a K&H e-kupa FIFA 19 bajnokságot.
77 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.