2024. május 25., szombat, Orbán napja

Címke: vásár

38 cikk 1/4 oldal

Villamos

Együtt kell élni a biztonsági intézkedésekkel, gondolta mindenki. Majd jött a gyilkos, tíz percen át lövöldözött, örökre megváltoztatta egyes családok életét, beugrott egy taxiba, és elmenekült.

Kevésbé érzik megterhelőnek a karácsonyi bevásárlást a magyarok egy felmérés szerint

Biztosabb anyagi körülmények között készülnek a magyarok az ünnepi szezonra tavalyhoz képest, csökkent a túlköltekezési hajlandóság, és kevésbé aggódnak amiatt, miből veszik meg az ajándékokat. A kedvező változások hátterében a háztartások pénzügyi helyzetének javulása áll – derült ki az Intrum által készített legfrissebb felméréséből.

Ellenőrök is járják a boltokat

A bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, piacokon, szakboltokban is eluralkodott mostanra a karácsonyváró hangulat, amely az állami fogyasztóvédelem szakembereit is cselekvésre szólítja.

Vásárban

Állítólag illegális fogadóirodáknál komoly összegeket lehet nyerni, ha valaki eltalálja, hogy az idén melyik karácsonyi vásáron történik merénylet.

Budapesti adventi vásár kapott komoly elismerést

A Szent István téri Adventi Ünnep a Bazilikánál elnevezésű rendezvény negyedik helyezést ért el a kontinens legjobb karácsonyi vásárait megversenyeztető, brüsszeli székhelyű független European Best Destinations utazási portál által szervezett közönségszavazáson.
38 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.