2024. július 20., szombat, Illés napja

Címke: városliget

151 cikk 1/16 oldal

Családbarát újdonságokkal gazdagodik a Városliget

A projekt első lépéseként megszüntették az ’56-osok terén a felszíni parkolást, már most napi 1500 autó szennyezésétől szabadították meg a parkot, amelyet autómentessé fognak tenni.

21. századi látogatói élmény a Városligetben

A parkfejlesztés első üteme lezárult, átadtak a Kutyás élményparkot, megújult a Vakok kertje és birtokba vehették a korszerű, a környékbeli iskolák igényei szerint megépített Ifjúsági sportpályákat is.

Rendeződik a turistabuszok parkolása a Városligetnél

A szakmai érdekképviseletek és a Városliget Zrt. egyeztetése eredményeképpen rendeződik a turistabuszok parkolásának ügye a Városligetnél – közölte a Városliget Zrt. kedden az MTI-vel.

Megkezdődött a Vakok Kertje tesztüzeme

A kizárólag látássérültek által látogatható, speciális játszótérrel is rendelkező parkrész a tesztüzemet követően nyitja meg kapuit a Városligetben.

Hűlt hely

Ezek az évek akkor sunyizzák „nekünk” a Forradalmi Ifjúsági Napok hazugságát, amikor mitől se félnek jobban, mint a „forradalom” szótól.

Okos infokommunikációs fejlesztések is lesznek a Városligetben

Okos infokommunikációs fejlesztések, többek közt intelligens világítás, helyszínt monitorozó applikációk, valamint számos biztonsági funkció szolgálja majd a külföldi és a magyar turisták, valamint a környék lakóinak kényelmét a megújuló Városligetben.
151 cikk 1/16 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.