2024. február 22., csütörtök, Gerzson napja

Címke: Városliget Zrt.

27 cikk 1/3 oldal

Ligetvédők láncon

Hogy meg ne feledkezzünk a harcos ligetvédőkről, a minap újabb attrakcióval adtak hírt magukról.

Sikeres a ligeti fák átültetési programja

Nem jöttek be a Liget Budapest projektet bírálók pesszimista jóslatai: a Városligetben tavaly év végén átültetett fák élnek és virulnak.

Bemutatták a Városliget parkrehabilitációs vázlattervét

Családbarát és fenntartható Városliget jön létre a Liget Budapest projekt keretében elvégzendő parkrekonstrukció nyomán – hangsúlyozta a Városliget parkrehabilitációs vázlattervének csütörtöki budapesti bemutatóján a projekt kert- és tájépítészeti feladatokért felelős miniszteri biztosa.

A Városliget Zrt. áll elébe a népszavazásnak

A Városligeti-tónál megkezdődtek a nyári vizes világbajnokság építési munkálatai. Itt lesz a szinkronúszásverseny, mobil medencéket és lelátókat építenek.

Felosztották a placcot a PeCsánál

Megegyeztek a Petőfi Csarnok bontási területéről a kivitelező munkatársai a magukat Ligetvédőknek nevező aktivistákkal csütörtökön, így most már kiépülhet a kerítés.

Kezdődik a PeCsa bontása

A több mint egy hektár alapterületű, erősen leromlott állagú intézmény helyén 2019-re épül fel a valamivel kisebb területű Új Nemzeti Galéria.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.