2024. június 18., kedd, Arnold, Levente napja

Címke: városfejlesztés

11 cikk 1/2 oldal

Nem old meg mindent a technika

Körmendy Imre szerint az okosfejlesztések hasznosításában számos érdek jelenik meg, miközben nem vesszük észre, hogy a felfedezéseket az teszi, akinek a fejében rengeteg ismeret van.

Több mint ezer új állás lesz a BMW-nél

Közös érdek a magyar–német politikai és gazdasági kapcsolatok szorosabbra fűzése, ezért látogatott nemrég Berlinbe Orbán Viktor miniszterelnök.

A kontinens legszebb főtere lett a kaposvári

Hét éve nyerte el először a Magyarország legszebb főtere díjat Kaposvár, a múlt hét óta pedig az Európa legszebb főtere címet is viselheti a somogyi megyeszékhely Kossuth tere.

A Budapest márka – Mi tesz vonzóvá egy várost?

Budapest nyüzsgő, folyamatosan fejlődő apró metropolisz. Budapest romkocsmatúra és kiadós séta a Normafánál. Budapest másnaposságűző gyógyfürdő meg a piros „Hop on Hop off” busz.

Ipari parkok és üzleti hálózatok

A modern nagyvárosok program mellett az üzleti hálózatokra támaszkodva egy okos kisvárosok vagy okos falvak program is beindítható lenne.

Okosvárosok okos lakókkal

A modern eszközök és alkalmazások a bűnüldöző szervek munkáját is megkönnyíthetik, ugyanakkor van ok az óvatosságra: a kritikus infrastruktúrát érő kibertámadások komoly károkat okozhatnak.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.