2020. augusztus 10., hétfő, Lőrinc napja

Címke: Varga Miklós

10 cikk 1/1 oldal

Új időszámítás a Kormoránnal

Az Esztrád Színház rendezésében szólal meg december 21-én az együttes hagyományos év végi koncertje a Duna Palota színháztermében, amely egyben albumbemutató hangverseny is.

Varga Miklós: Az alapértékek megszűntek az EU-ban

Az énekes ideológiai hovatartozását sosem tagadta, de politikai kérdésekben ritkán nyilvánul meg. A Sargentini-jelentés elfogadásáról viszont kendőzetlenül mondta el véleményét.

Tűzkeresztség és győzelem

Százötven hagyományőrző gyalogossal, hetven lovas huszárral és több száz ifjú nemzetőrrel mutatja be Pákozd 1848 című zenés történelmi darabját az Esztrád Színház, a pákozdi csata 170. évfordulójára szeptember 29-én, a pákozdi Katonai emlékparkban.

Varga Miklós is Orbán Viktorra szavazott

"Ha az ember azt akarja, hogy továbbra is a jó, a helyes irányba menjenek a dolgok, akkor azt a kormányzatot támogatja, amelyik számára jobban teljesít."

Az István, a királyt mutatja be pénteken a Csillebérci Szabadtéri Színház

Varga Miklós és Kalapács József főszereplésével láthatja a közönség pénteken az István, a király című rockoperát a Csillebérci Szabadtéri Színházban, ahol a Padlás és a Liliomfi mellett számos felnőtteknek és gyerekeknek szóló darabot tűznek műsorra a hónap folyamán.

Varga Miklós rocktörténete

December 3-án életműkoncerttel ünnepli 60. születésnapját Varga Miklós a Syma-csarnokban

Robbanásokkal tarkított csatajenetek és tűzijáték is szerepel a darabban

Robbanásokkal tarkított csatajelenetek, kigyulladó szekerek, tűzijáték és trikolór színű bengáli tűz is várható a Koltay Gábor rendezte Itt élned, halnod kell című zenés történelmi játék előadásain június 17-én és 18-án a fővárosi Hősök terén – hangsúlyozta az MTI-nek Török Ferenc, a nagyszabású produkció pirotechnikai felelőse.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.