2023. szeptember 25., hétfő, Eufrozina, Kende napja

Címke: vardar szkopje

15 cikk 1/2 oldal

Veszprémben véget ért a Vranjes-korszak

Nem mondhatni, hogy bombaként robbant a hír. A Vardar Szkopje elleni hazai vereség után újra felerősödtek a Ljubomir Vranjes edző távozását követelő hangok.

Erős mozgásban az elit

Sokan a szívükhöz kaptak, amikor Görbicz Anita a megnyert BL-döntő után amiatt sajnálkozott, hogy jövőre nem marad együtt a Győr kerete.

Duda-szó és történelem

Olyat tett a Győr, amilyet még soha senki, megvédte címét a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A Vardar Szkopje elleni drámai csata idén is hosszabbításban dőlt el.

Férfi kézilabda BL: a Vardar Szkopje nyerte a döntőt

A macedón Vardar Szkopje nyerte a férfi kézilabda Bajnokok Ligáját, miután a kölni négyes döntő vasárnapi utolsó mérkőzésén, a fináléban 24-23-ra legyőzte a francia Paris Saint-Germaint.

A Barcelonával játszik a Veszprém

A macedón Vardar Szkopje 26-25-re legyőzte a Barcelona csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének második szombati elődöntőjében.

Harcedzett veteránok csatája

Élklubunk 2014-ben a negyedik, 2015-ben és 2016-ban a második helyen végzett a férfi kézilabda Bajnokok Ligája Final Fourjában, azaz a második napon még soha nem nyert.

A Győr is behódolt Metzben

A BL egyik nagy esélyese egy héten belül elvesztette a Magyar Kupa-döntőt a Fradival szemben, és elbukott egy fontos meccset idegenben.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.