2022. január 24., hétfő, Timót napja

Címke: várakozás

38 cikk 1/4 oldal

Már közeleg a karácsony fénye

Advent harmadik vasárnapja nemcsak azért különleges, mert ekkor kell a rózsaszín gyertyát meggyújtani, hanem azért is, mert már közeleg a karácsony fénye, a várakozást öröm hatja át – mondta az újlipótvárosi Árpád-házi Szent Margit plébánia plébániai kormányzója az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.

Hangoljuk a lelkünket az ünnepekre!

Az adventi időszak rengeteg mindenre megtaníthat, többek között arra, hogy a várakozás nem baj, sőt képes megnövelni az értékét annak, amire vágyunk.

Advent a felkészülés ideje

Advent idején, a királyok királyának érkezésére készülve nemcsak környezetünket, házainkat, hanem szívünket és emberi kapcsolatainkat is rendbe szeretnénk tenni. 

Foci EL-selejtező: Supka Attila szeretne továbbjutni a Honvéddal

Supka Attila, a Budapest Honvéd vezetőedzője leszögezte, szeretnének továbbjutni a Progrés Niederkornnal szemben a labdarúgó Európa Liga-selejtező második fordulójából, de szerinte nem szabad lebecsülni a luxemburgi ellenfelet.
38 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.