2024. július 24., szerda, Kinga, Kincső napja

Címke: Vámos György

72 cikk 1/8 oldal

Rekordösszeget költöttek a családok vásárlásra

2018-ban tavalyhoz képest bő ezermilliárd forinttal hagytak többet a családok az áruházak pénztáraiban, az értékesített áruk mennyisége több mint 6 százalékkal emelkedett.

Véghajrához ért a karácsonyi roham

Aranyvasárnap hétvégéjén minden korábbinál nagyobb forgalomra számítanak a kiskereskedelemben, mivel idén már novemberben is átlagon felüli volt a lakossági fogyasztás.

Mozgalmas nyárra készülnek a boltok

Nagy erőkkel készülnek a kiskereskedők az idei nyaralási szezonra, több áruházlánc kifejezetten a kedveltebb üdülőkörzetekben erősíti jelenlétét az elkövetkező hónapokban.

Hozzánk járnak vásárolni Szlovákiából

A gazdaság több területén a belső fogyasztást, illetve a hazai termékek piacra jutását segítené, ha az elkövetkező hónapokban tartósan gyenge maradna a forint árfolyama.

Több pénzt költünk az idei húsvétra

A tavalyinál nagyobb forgalomra számítanak a kereskedők a húsvéti időszakban, az ünnephez kapcsolódó élelmiszer-vásárlások túlléphetik az ötvenmilliárd forintot.

Ötvenmilliárd forinttal költünk többet húsvétkor

Mivel nagypénteken zárva vannak az üzletek, várhatóan a jövő hét csütörtök lesz a csúcsidőszak a kiskereskedelemben, és szombaton is nagy tömegekre lehet számítani az üzletekben.
72 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.