2024. július 20., szombat, Illés napja

Címke: Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége

7 cikk 1/1 oldal

Nincs kétkezi munkaerő az iparban

Dávid Ferenc arra figyelmeztetett, hogy közel kétszázezer munkavállaló megy nyugdíjba az idén és jövőre, ami a jelenleginél is súlyosabbá teszi a munkaerőhiányt.

Hamarosan döntenek a képzési csomagról

Várhatóan már a jövő héten az Országgyűlés elé kerülhet a szakképzés átalakításával kapcsolatos törvénycsomag – tudta meg a Magyar Idők.

Nagypénteki trükk

Hírek szerint a termelői szektorban több cég is úgy döntött, hogy a nagypénteki „kiesést” ellensúlyozandó nagyszombatra rendeli be dolgozóit. The time is money.

Varga Mihály: a kormány ajánlata változatlan

Nem született megállapodás a jövő évi béremelésekről a kormány és a szociális partnerek között, jövő héten kedden folytatják az egyeztetést – mondta a nemzetgazdasági miniszter.

Varga Mihály: A magyar gazdaság jó pályán van

A magyar gazdaság jó pályán van, a kereskedelem huszonhét hónapja bővül, szeptemberben a hazai kiskereskedelmi forgalom 5,1 százalékkal emelkedett – mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.