2022. január 24., hétfő, Timót napja

Címke: Valencia

10 cikk 1/1 oldal

Stabilizálták az erdőtüzet Valenciában

Stabilizálták a nagy kiterjedésű erdőtüzet a kelet-spanyolországi Valenciatartományban, ahol a tűz miatt kitelepített lakosok pénteken elkezdhettek visszatérni a házakba.

Bedőlő Willkommenskultur

A Willkommenskultur nem terjedt át a hispán félsziget keleti részének lakosságára, ám az elvakult globalista médiumok ebbe sehogy sem bírnak belenyugodni.

Valenciába érkezett a migránsokat szállító hajó

Miután Franciaország vállalta, hogy a 630 ember egy részét átveszi, Spanyolország szombaton közölte, hogy megvizsgálásuk után egy részüket átszállítják Franciaországba.

Valencia fogadja be az Aquariust

Az olasz miniszterelnök köszönetét fejezte ki Madridnak a szolidaritásért, ám hangsúlyozta, hogy ezzel a migráció kérdése semmilyen szinten nincs megoldva.

Halálos áldozata van a heves spanyolországi esőzéseknek

Halálos áldozata van a heves esőzéseknek Spanyolország dél-keleti részén, ahol az áradások miatt többeket kellett kimenteni épületekből, és elakadt járművekből – közölték a hatóságok hétfőn.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.