2019. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: választás

1209 cikk 1/121 oldal

Nyolcvankilencen szeretnének Ukrajna elnöke lenni

Nyolcvankilencen szeretnének Ukrajna elnöke lenni, legalábbis ennyien regisztráltatták magukat jelöltként a március 31-i elnökválasztásra – adta hírül hétfőn az ukrán sajtó.

Vesztésre áll a két nagy párt jelöltje az elnökválasztáson

Vesztésre áll a hatalom élén évtizedek óta egymást váltogató két nagy párt jelöltje Salvadorban a vasárnapi elnökválasztáson: az élen a néhány kis párt koalícióját vezető Nayib Bukele áll a szavazatok 80 százalékának összeszámlálása alapján 53 százalékos aránnyal.

Liberális propaganda az unió honlapján

Az Európai Parlament választási honlapja szerint az igazságok megkérdőjelezése jelenti a sokszínűség és a demokrácia fennmaradását az Európai Unióban.

Soros embere az európai szocialisták csúcsjelöltje

Frans Timmermans, az európai szocialistáknak, „a bevándorláspártiak fő erejének” választási csúcsjelöltje köztudomásúlag Soros György embere – mondta Orbán Viktor a Kossuth rádióban.

Németország Guaidót ismerheti el Venezuela elnökeként

Steffen Seibert kormányszóvivő szerint Maduro nem formálhat törvényesen jogot a dél-amerikai ország elnöki pozíciójára, ugyanis a legutóbbi, 2018-as választások elmaradtak a demokratikus standardoktól.

Maros Sefcovic indul a szlovák államfőválasztáson, a vezető kormánypárt támogatja

Indul a márciusi államfőválasztáson Maros Sefcovic, az Európai Bizottság (EB) alelnöke és energiaunióért felelős biztosa Szlovákiában, mégpedig a legerősebb kormánypárt, az Irány – Szociáldemokrácia (Smer-SD) támogatásával – ezt maga a jelölt jelentette be pozsonyi sajtótájékoztatóján pénteken.
1209 cikk 1/121 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.