2019. június 16., vasárnap, Jusztin napja

Címke: Választás 2018

692 cikk 1/70 oldal

Megint törvényt sérthetett a Jobbik

Ismét állami támogatástól eshetnek el, amennyiben beigazolódik, hogy több mint 100 millió forint tiltott támogatást fogadtak el tavalyi kampányukban.

Ez nem Gyurcsány Ferenc éve volt

Finoman szólva is elhanyagolta frakcióvezetői munkáját a DK elnöke, aki az Országgyűlésen kívül sem találja a helyét, akciói, megnyilvánulásai rendre nevetségessé válnak.

Migrációs vita áll minden kérdés mögött

Kovács Zoltán hangsúlyozta: a kormány nem fog változtatni az álláspontján, mert azt a magyar emberek döntése és felhatalmazása alapján képviseli.

Az LMP széthullásának margójára

Egy párt karakterét a legtöbb esetben egy markáns, szerencsés esetben karizmatikus vezető határozza meg. A Lehet Más a Politika esetében ez a személy nem más volt, mint Schiffer András.

Értelmetlen bojkottról beszélni

Jól látszik, hogy egyáltalán nem összeesküvés-elmélet azt gondolni, hogy az ellenzéki politikusok célja hazánk nemzetközi lejáratása.

Zárójelenet

Erre a hétre is jutott Hadházy-attrakció. Az LMP-s politikus szerdán bejelentette: kilép a pártból, mert ott „zavarbaejtően jó a hangulat".
692 cikk 1/70 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.