2021. október 24., vasárnap, Salamon napja

Címke: vagyonnyilatkozat

36 cikk 1/4 oldal

Szerencsejátékból szerzett százmilliók

Újabb jobbikos képviselőt érintő cikksorozat jelent meg az Origo.hu oldalán, ezúttal Szilágyi György vagyonnyilatkozatát vette górcső alá a portál.

Nem azt mondták, Feri!

A demokrácia tisztaságán őrködő DK közleményt adott ki. „Legyen nyilvános a politikusok családtagjainak vagyonnyilatkozata!”

Jövedelmeit igazolná új cégével Vona

Nem tudni, honnan volt pénze Vona Gábornak egy hárommillió forint törzstőkével bejegyzett cég létrehozására. Júniusban közzétett vagyonnyilatkozatában ötszázezer forint megtakarítás szerepelt.

Határidőre leadták az országgyűlési képviselők vagyonnyilatkozatukat

Határidőre minden új, illetve volt országgyűlési képviselő, nemzetiségi szószóló és volt nemzetiségi szószóló leadta saját és vele egy háztartásban élő családtagja vagyonnyilatkozatát - közölte Hargitai János, az Országgyűlés mentelmi bizottságának kereszténydemokrata elnöke csütörtök este az MTI-vel.

Alaptalanul rágalmaz a hvg.hu

Kubatov Gábor vagyonnyilatkozata a valóságnak megfelelő adatokat tartalmazza. Tekintettel arra, hogy a lap cikke valótlanságokat tartalmaz, a Fidesz alelnöke és felesége a szükséges jogi lépéseket is megteszi.
36 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.