2024. február 29., csütörtök, Szökőév napja

Címke: vadászgépek

19 cikk 1/2 oldal

Izrael megtorló csapást mért Hamászhoz tartozó célpontokra

Izraeli vadászgépek kilenc, a palesztin Hamász mozgalomhoz tartozó célpontot támadtak hétfőn, válaszul a zsidó állam területére gyújtogatás céljával reptetett léggömbökre és sárkányokra - közölte az izraeli hadsereg sajtószolgálata.

Izraeli vadászgépek csapást mértek a Hamász egy gázai katonai táborára

Az izraeli légierő vadászgépei csapást mértek csütörtökön az iszlamista Hamász mozgalom egy katonai táborára a Gázai övezet északi részén, válaszul a hadsereg egyik járműve ellen az övezet határán elkövetett támadásra - közölte a hadsereg sajtószolgálata.

Horvátország tizenkét vadászrepülőgép vásárlását tervezi

Horvátország tizenkét vadászrepülőgép vásárlását tervezi, a védelmi minisztérium öt országtól, Svédországtól, Görögországtól, Izraeltől, az Egyesült Államoktól és Dél-Koreától kért végleges ajánlatot – írta a Jutarnji List című horvát napilap pénteken.

Újabb gépekkel bővült a szolnoki RepTár

Közép-Európa legmodernebb, interaktív repülőmúzeuma folyamatosan újabb és újabb gépekkel gyarapszik, nemsokára érkezik egy MiG–29-es vadászgép is.

Peking: japán vadászrepülők kínai vadászgépeket vettek célba

Japán F-15-ös típusú nehéz vadászrepülőgépek veszélyes helyzetet teremtettek a Kelet-kínai-tenger felett Kína légvédelmi azonosítási zónájában (ADIZ) azzal, hogy tűzvezető radarjukkal befogták a kínai légierő két Su-30-as vadászgépét – számolt be a kínai védelmi minisztérium közleményére hivatkozva a helyi média kedden.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.