2023. március 28., kedd, Gedeon, Johanna napja

Címke: vadász

8 cikk 1/1 oldal

Csokoládégyár épül Bátonyterenyén

Egy régi és egykoron világszínvonalú magyar iparág, az élelmiszeripar, azon belül az édesipar feltámasztásának fontos fázisa, döntő epizódja ez a fejlesztés – mondta Magyar Levente.

Vadász bravúros bemutatkozása

A KSI 24 éves versenyzője élete első ötmenetes mérkőzésén szenzációs győzelmet aratott a francia Mohamed-Ali Ouali ellen, s ezzel hozzájárult csapata győzelméhez.

Lelőttek egy migránst Szerbiában

Megöltek egy húszéves afganisztáni migránst az éjszaka Szerbiában, a férfit feltehetően egy vadász lőtte le – közölte a szerbiai belügyminisztérium szerdán.

Fokozott őzveszély az utakon

Továbbra is nagy odafigyelésre inti az őzek üzekedése miatt az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) a lakott területen kívül közlekedő autósokat.

Puskával fenyegetett, a kutyát agyonlőtte – felfüggesztett börtönt ért

A Tatai Járásbíróság két év, két év próbaidőre felfüggesztett börtönre ítélt pénteken egy vadászt, aki Dunaalmás környékén három kirándulót puskával földre kényszerített, a társaságukban lévő kutyát pedig agyonlőtte. Az ítélet nem jogerős – tájékoztatta a Tatabányai Törvényszék sajtószóvivője az MTI-t.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.