2024. július 21., vasárnap, Dániel, Daniella napja

Címke: üzlet

40 cikk 1/4 oldal

Nem játék

Úgy nehéz önfeleden játszani, hogy ha kikap a csapat, esik a részvényindex, csökken a piaci érték, kirúgják az edzőt, nem hosszabbítják meg a szerződést, bukik az üzlet.

Elérkezett a kereskedők ünnepe

Két számjegyű forgalmi várakozásokkal és harsány reklámokban beharangozott merész árengedményekkel készültek a kereskedők és számos szolgáltató a mára meghirdetett fekete péntekre.

A dízelbotrány lerontotta az Audi üzleti számait

Több mint egymilliárd euró nyereségtől esett el az idei harmadik negyedévben az Audi német autógyártó a dízelbotrány nyomán kivetett tetemes bírság és az értékesítés visszaesése miatt.

A vasárnapi munkáról tárgyalnak a szaktárcánál

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) hatáskörébe tartozó kérdésben az illetékes tárcavezetőnek továbbították az Orbán Viktorhoz címzett szeptemberi megkeresést.

25 milliárdos üzletet kötött a jegybank

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) egy hónapos futamidejű, forintlikviditást nyújtó, finomhangoló devizaswap-tendert (kamatcsere-tendert) tartott hétfőn, amelyen 25 milliárd forint értékű ajánlatot fogadott el. Az MNB által biztosított bankrendszeri többletlikviditás 1989 milliárd forint marad.

A pénzpiacok a kormány mellett

A 2010 utáni években sikerült a nemzeti kormányzatnak megtalálni a kompromisszumos utat a nemzetközi tőkével.
40 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.