2022. augusztus 14., vasárnap, Marcell napja

Címke: üzemzavar

7 cikk 1/1 oldal

Lapunk cáfolja a liberális sajtó híreszteléseit

Az interneten terjedő híresztelésekkel, különböző összeesküvés-elméletekkel ellentétben a Magyar Idők Online nem törölt cikkeket, szerkesztőségünk visszautasítja a minden alapot nélkülöző spekulációkat.

Nem törölt cikkeket a Magyar Idők Online

Az interneten terjedő híresztelésekkel és különböző összeesküvés-elméletekkel szemben a Magyar Idők Online nem törölt cikkeket. 

Kisebb üzemzavar volt Pakson

Üzemzavar volt péntek hajnalban a paksi atomerőműben, az eseménynek nukleáris biztonságra gyakorolt hatása nincs – közölte az MVM Paksi Atomerőmű pénteken honlapján.

Nincs veszély a francia atomerőműben történt üzemzavar miatt

A környezeti mérések megerősítették, hogy nincs eltérés a háttérsugárzástól Franciaországban és Magyarországon sem – közölte Fichtinger Gyula, az Országos Atomenergia Hivatal (OAH) főigazgatója az M1 aktuális csatornán csütörtökön, a normandiai Flamanville-i atomerőműben délelőtt történt robbanás kapcsán.

Ismét van víz Pécsváradon

Teljesen helyreállt a vízszolgáltatás péntek délelőttre Pécsváradon, ahol egy eltört vízfőnyomócső miatt csütörtök délelőtt óta szünetelt a szolgáltatás – tájékoztatta a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Több ezer ember rekedt Japán repülőterein

Több mint 16 ezer utas rekedt kedden Japán repülőterein egy számítógépes probléma miatt, amelynek következtében az ANA helyi légitársaságnak 139 belföldi járatát kellett törölnie.

Nem volt hatása a nukleáris biztonságra az orosz Atomerőmű üzemzavarának

Nem volt hatása a nukleáris biztonságra a Szentpétervár melletti, ún. Leningrádi Atomerőmű 2. blokkjában december 18-án történt üzemzavarnak – közölte a Roszatom orosz állami atomenergetikai konszern magyar kommunikációs partnere, a Kotimex PR, az oroszországi atomerőműveket üzemeltető Roszenergoatom konszern honlapján hétfőn megjelent hivatalos jelentésre hivatkozva.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.