2024. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: útlevél

31 cikk 1/4 oldal

Hosszabbított munkaidő a horvát rendőrségnél, hogy mindenki útlevelet kaphasson

Hosszabbított munkaidőben dolgozik a horvát rendőrség pénteken és szombaton, hogy sürgősségi eljárásban mindenki útlevelet kaphasson, aki el szeretne jutni a labdarúgó-világbajnokság vasárnapi, moszkvai döntőjére, melyben a horvát csapat a francia válogatottal mérkőzik meg – jelentette ki Davor Bozinovic belügyminiszter Zágrábban.

Belépő

Tévedés lenne azt gondolni, hogy hazánk állampolgársága a külföldiek számára nem vonzó. Ennek értékességi rangsorában 209 ország közül most is a 18. helyen állunk.

Útlevél a brit identitásért

Andrew Rosindell kormánypárti képviselő szerint azúj okirat kibocsátásának híre remek karácsonyi ajándék mindazoknak, akik törődnek a nemzeti identitással.

Ritka filmrészlet került elő Raoul Wallenbergről

Raoul Wallenberggel, a második világháború alatt Budapesten több ezer zsidót megmentő svéd diplomatával készült ritka filmrészlet került elő a svéd televízió (SVT) archívumából.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.