2024. március 5., kedd, Adorján, Adrián napja

Címke: útépítés

43 cikk 1/5 oldal

Rövidesen elkészül az M35-ös új szakasza

A hónap közepére elkészül a Debrecent elkerülő M35-ös autópálya újabb szakasza, aminek nemcsak helyi, de regionális, sőt nemzetközi hatása is lesz.

Felüljáró ível a 2-es főút fölé

A felüljáró a régi 2-es és az M2-es gyorsforgalmi út közti közúti átkötés része, amelynek feladata, hogy a településeken keresztül haladó főút forgalmát átterelje a majdan egységesen négysávos M2-esre.

Nyugatról is sztráda fut a Balatonhoz

Két év múlva gyorsforgalmi út vezet Keszthelyre és Hévízre, 2022-re pedig Sármellék és Zalaegerszeg is csatlakozik az országos sztrádahálózathoz.

Már tervezik a hatsávos M1-es pályát

Palkovics László augusztusban jelentette be, hogy a kormány döntése megszületett: 2021-ben elkezdik az autópályát háromsávosra bővíteni, és a kivitelezés 2023-ra elkészülhet.

Szeptemberben megkezdődik a 471-es út bővítése

A teljes mértékben hazai forrásból megvalósuló beruházás nettó 7 és fél milliárd forintba kerül. Az építkezés várható befejezése 2020 harmadik negyedéve.

Sztrádalezárás Siófoknál

A balatoni nyári szezon végéhez időzítette a közútkezelő az M7-es Siófokot elkerülő szakasza országhatár felé vezető oldalának teljes átépítését. Tereléssel szerdától találkoznak majd az autósok.

A tervek szerint halad az M44-es gyorsforgalmi út építése

A tervek szerint halad az M44-es gyorsforgalmi út építése Kondoros és Tiszakürt között – közölte a Békés megyei Csabacsűdön Dankó Béla, a térség országgyűlési képviselője (Fidesz) hétfőn.

Utak épülnek Békés és Somogy megyében

Az útfelújításokat a közbeszerzések két nyertes kivitelezője, a Duna Aszfalt Kft. – Hódút Kft. konzorciuma, illetve a Swietelsky Magyarország Kft. végzi.
43 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.