2023. október 2., hétfő, Petra napja

Címke: utasbiztosítás

17 cikk 1/2 oldal

Terjed a last minute utasbiztosítás

A fogyasztói igények változása miatt ma már szinte minden biztosító kínál online a tárgynapon hatályba lépő konstrukciót.

A torokgyulladás sokba kerülhet külföldön

Egy kisebb betegség sürgősségi ellátása is tetemes összegbe kerülhet külföldön, mint például egy egyszerű gyomorrontás vagy a légkondicionálók miatti megfázás.

Mabisz: fontos a megfelelő utasbiztosítás a síszezonban

Több százezres nagyságrendű a sérülések száma egy síszezonban, ilyen helyzetekben sokat segíthet az utasbiztosítás, amelynek napjainkban része a sí- és a snowboardbiztosítás is – mondta a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) kommunikációs vezetője csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Mabisz: megfelelő utasbiztosítás kell a téli szezonban

A síelőknek a baleseteknél sokat segíthet a megfelelően megválasztott utasbiztosítás – mutat rá a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) a közleményében, amelyet szerdán juttatott el az MTI-hez.

Biztosítás is kell az ajándékút mellé

Sokan kihasználják a közelgő év végi ünnepeket, és utazást vásárolnak ajándékba, illetve a téli szünetben többen látogatnak el valamely egzotikus országba.

A külügy fokozott óvatosságra inti a külföldre utazókat

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) sajtófőnöke szerint a biztonsági helyzet az elmúlt évtizedekhez képest most a legrosszabb Európában, a tárca ezért ismételten fokozott körültekintést kér mindenkitől, aki külföldre utazik, és javasolja a regisztrációt a konzuli szolgálat honlapján.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.