2023. február 2., csütörtök, Karolina, Aida napja

Címke: US Open

74 cikk 1/8 oldal

Sávoltnak ma felmondanak

Az egyre inkább elharapódzó ügy több fordulatot vett, a szövetség elnöksége még júliusban döntött arról, hogy az edző bérköltségét a versenyzőnek utalja.

Hisztéria

Carlos Ramos, a tenisz US Open női döntőjének mérkőzésvezetője nemcsak Serena Williamstől lopott el egy pontot, majd egy játékot, hanem egész Amerikától.

Mire képes a francia Alpok…!

Novak Djokovics három szettben legyőzte Juan Martin del Potrót a US Open döntőjében, ezzel fellépett a világranglista harmadik helyére.

Főműsor pályán kívül

A mérkőzést különös botrány kísérte, az önmagáról megfeledkezett Serenát háromszor figyelmeztette, majd büntetőpontokkal sújtotta a játékvezető.

Babos Tímea maradt az élen párosban

A japán Oszaka Naomi – miután megnyerte a US Opent – 12 helyet lépett előre, és így most a hetedik a női teniszezők világranglistáján.

Novak Djokovic a US Open férfi bajnoka

A szerb Novak Djokovic nyerte meg a New Yorkban rendezett amerikai nyílt teniszbajnokság férfi egyesét, mivel a vasárnapi fináléban három szettben legyőzte az argentin Juan Martin del Potrót.

Pénzbüntetést kapott Serena Williams

Serena Williams 13 155 fontos (4,7 millió forintos) büntetést kapott az amerikai nyílt teniszbajnokság női egyes döntőjében mutatott magatartásáért.

Oszaka a US Open női bajnoka

A 20 éves Oszaka Naomi nyerte meg a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokság női egyes versenyét, mivel a szombati döntőben 6:2, 6:4-re legyőzte a 23-szoros Grand Slam-bajnok Serena Williamset.
74 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.