2024. július 25., csütörtök, Jakab, Kristóf napja

Címke: ünnepségek

7 cikk 1/1 oldal

Kormány: több ezer embert várnak a központi programokra

A jövő csütörtöki ünnep 9 órakor a hagyományos zászlófelvonással kezdődik. A nemzeti lobogót katonai tiszteletadással, Áder János államfő és Kövér László házelnök jelenlétében vonják fel.

1956 hőseire emlékezünk

A forradalom évfordulójához kötődő programok vasárnap a Műegyetemnél kezdődnek, majd 23-án folytatódnak, délután 3-kor Orbán Viktor miniszterelnök mond beszédet.

Honvédelmi Minisztérium: több tízezren ünnepeltek

Rendben véget értek a nemzeti ünnep központi rendezvényei, több tízezren ünnepeltek és emlékeztek együtt az idei március 15-én – közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) nemzeti rendezvényszervező főosztálya szerda este az MTI-vel.

A forradalom hőseire emlékezünk

A budapesti Múzeumkertben Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István főpolgármester mond beszédet, az ellenzéki pártok a város különböző pontjain ünnepelnek.

Megkezdte munkáját az Operatív Törzs

Az OT a beérkezett adatok elemzése alapján dönt arról, hogy biztonságosan megtarthatók-e az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapjának programjai.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.