2022. szeptember 25., vasárnap, Eufrozina, Kende napja

Címke: uniós támogatás

53 cikk 1/6 oldal

Uniós támogatás a légiforgalmi irányítás megújítására

Történetének legnagyobb uniós támogatását nyerte el a HungaroControl, a Magyar Légiforgalmi Szolgálat 3,5 milliárd forintból valósíthat meg újabb fejlesztéseket, amelyek tovább erősítik a repülésbiztonságot és segítik a légiforgalmi irányítás hatékonyságát – közölte a HungaroControl szombaton az MTI-vel.

Végre nyaralnak a gyerekek

Nyolcszázmillió forintból négy év alatt 6500 gyermeket táboroztat ingyenesen a Magyar Református Egyház Balatonszárszón és Balatonfenyvesen.

Uniós támogatással újulhat meg a BOK Fehér úti Lőtér

Európai uniós támogatással újulhat meg a BOK Fehér úti Lőtér, amelynek energetikai korszerűsítésére a Széchenyi 2020, Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében 297 695 601 forintot nyert a Nemzeti Sportközpontok által vezetett projekt.

Szakértő: nem lehet kettős mérce az európai szolidaritás ügyében

Magyarország nem hagyja, hogy kettős mérce érvényesüljön az európai szolidaritás ügyében, ezért kér támogatást a határvédelemhez – mondta Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója az M1 aktuális csatornán pénteken.

Varsó tiltakozik Kern kijelentése miatt

Varsó diplomáciai úton tiltakozott az osztrák kancellár nyilatkozata ellen, aki Magyarország és Lengyelország uniós támogatásának csökkentését szorgalmazta.
53 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.