2023. január 31., kedd, Marcella, Gerda napja

Címke: uniós pályázat

11 cikk 1/2 oldal

A helyi gazdaságfejlesztést támogató új uniós pályázatok jelentek meg

Újabb hét, a helyi gazdaságfejlesztést és a foglalkoztatás bővítését támogató pályázati felhívás jelent meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében, összesen csaknem 60 milliárd forint értékben – tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-t.

NGM: beszállítói tevékenységet támogató uniós pályázat jelent meg

Beszállító mikro-, kis- és középvállalkozások és beszállítói integrátorok támogatására nyílik lehetőség 20 milliárd forintos keretösszeggel a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP) - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerdán az MTI-vel.

Foglalkoztatás: új pályázatok nyílnak

A rugalmas foglalkoztatási formák alkalmazásához, valamint az ehhez szükséges infrastrukturális bővítésekre is pályázhatnak pénzre a vállalkozások hétfőtől a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban.

A nemzeti parkok fejlesztését támogató uniós pályázat jelent meg

Nemzeti parkok komplex turisztikai fejlesztésére nyílik lehetőség 4,5 milliárd forintos keretösszegig a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP) – tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-t kedden.

NGM: a rugalmas foglalkoztatás elterjesztését segítő uniós pályázat jelent meg

A rugalmas, családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetését támogató uniós pályázati felhívás jelent meg, ötmilliárd forint áll rendelkezésre a vállalati munkaszervezési kultúra javítására, a rugalmas munkaszervezési formák elterjesztésére, valamint a munka és a magánélet összehangolásának segítésére – tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára pénteken az MTI-t.

A sikerpályázatokat várják a cégek

Drasztikus bürokráciacsökkentéssel és a korábbi sikerpályázatok tömeges elindításával lehetne felgyorsítani az új európai uniós ciklusban adható támogatások felhasználását.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.