2020. július 7., kedd, Apollónia napja

Címke: Ungváry Krisztián

12 cikk 1/2 oldal

A szembenézés hiánya

A történészt sok más mellett az különbözteti meg a politikustól, hogy – nem politizál. Ha mégis ezt teszi, nyomban lenullázza magát, propagandista lesz. Ügynök.

Fideszes ügynök nem volt a parlamentben

Harmincöt honatya, az Antall-kormány több minisztere tartozik azok közé, akik a rendszerváltás utáni első országgyűlés képviselői közül szerepeltek az 1990 előtti állambiztonság nyilvántartásában.

Nagy novemberi neobolsevik rágalom

Nehéz volna alpáribb húzást kiagyalni, mint épp a szentpétervári bolsevik puccs centenáriumára időzítve minősíteni neobolseviknak Orbán Viktort.

Nem tudják, mit beszélnek

A józan észt megtagadó indulatrohamok abból a tévhitből indulnak ki, hogy a jelenlegi kormányt 2018-ban le kell váltani, ellenkező esetben itt a világvége.

Hőzöngők

Pedig az ellenzék nagyon rákészült. Az októberi forradalom 60. évfordulója előtt először is összevesztek azon, ki csatlakozik, hol és kihez.

Címszavakban

Tabajdi a topografikus megközelítés elvének nevezi 56-os könyvének szerkesztési és ismeretközlési módját is, amelynek így jellemzője lesz a tematikus sokféleség.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.