2023. május 28., vasárnap, Emil, Csanád napja

Címke: ülés

35 cikk 1/4 oldal

Ötnapos üléssel folytatja munkáját az Országgyűlés

Az Országgyűlés ötnapos ülést tart a következő két hétben. A képviselők kedden szavazhatnak a honvédelemben és a rendvédelemben dolgozók túlszolgálatainak pénzbeni megválthatóságáról, majd a munka törvénykönyvének módosításáról tárgyalhatnak, szerdán pedig a három év múlva esedékes országos népszámlálás részleteit kezdik megvitatni.

Négynapos ülést kezd ma az Országgyűlés

Az Országgyűlés újabb négynapos ülést kezd ma, a képviselők egy kormánypárti képviselő mentelmi jogának felfüggesztéséről szavazhatnak, majd a kabinet tagjait interpellálják.

Az Alföldön ülésezik a Jobbik frakciója

Feltehetően a Jobbik új stratégiájáról, illetve annak ütemtervéről is döntenek jövő héten a párt tagjai, erről már Mirkóczki Ádám szóvivő is beszélt korábban.

Új elnököt választott az NVB tagsága

Patyi András a bizottság ülésén bejelentette, hogy keddi hatállyal lemond a testület vezetéséről, majd a leköszönés tudomásulvételéről szóló jegyzőkönyvi döntés meghozatala idejére elhagyta az üléstermet.

Ülésezett az operatív törzs

Megtartotta első ülését az augusztus 20-ai nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs tegnap Budapesten.
35 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.