2023. február 8., szerda, Aranka napja

Címke: újságírás

16 cikk 1/2 oldal

Hamisítási botrány

Nem ez az első ilyen ügy az elmúlt évek német sajtójában. A borderline újságírás kifejezés azokat jellemzi, akik nem képesek megkülönböztetni a fikciót a valóságtól.

A hazugság királyai

Mindig voltak újságírók, akik felültek az épp aktuális témák követésére, s csak annyit kell tenni, hogy írunk egy izgalmas, hihető történetet, amelyet soha senki nem fog ellenőrizni.

Malőr

Mondják, a szorult helyzet jótékonyan hat a leleményre. Hiszen ahol döcögni kezd a technika, ott talpra szökken a szellem.

Az elégtétel napja

Hiszti és tüntetés helyett az ellenzék örüljön, hogy az öntelt, hazug, túlfizetett és narcisztikus vezénylő tábornoknőjük elhagyta végre a parancsnoki állást.

Önnek tetszik-e Jézus?

Egy olyan patinás redakcióban, mint amilyen a Népszaváé, tudják, hogyan kell „szerkeszteni”. Szép szabályosan lehozzák a hírt.

Vigyázz, a kutya harap!

Liberális negyedbarátaink a fékekkel is rosszul állnak, és lelkük minden fájdalmát példátlan nyíltsággal tárják saját, szintén megkeseredett olvasóik elé.

Te nem csináltál semmit!

Aki otthonról dolgozik, egész nap ráér – mert be tudja osztani az idejét, meg úgysem csinál semmit–, ezért barátai, rokonai és üzletfelei programokkal örvendeztetik meg.

Tovább süllyed a HVG

Ahol a legnépszerűbb írások már Simicskáról szólnak.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.